Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, October 31, 2010

Nak menang iPhone 3G?!Join cepat!

Wah wah!bukan selalu ada contest hadiah mahal cemni nih..jom kita pakat-pakat join...Mana tau ada rezeki kita..Cara nak join senaaaaang sangat..

Lagi cepat anda join lagi cerah peluang anda menang..sebab ia berdasarkan berapa ramai pengunjung yang anda kumpul..jadi hurry up bebeh!!hehe

Untuk keterangan lanjut anda klik sahaja kat gambar  bawah ni ye..then anda akan tahu caranya..




kad kahwin

klik je banner ni for details


Selamat mencuba dan berjaya..insyaAllah..=)

23 comments:

Solihin Zubir said...

hadiah mmg best..
tp kalau sy join, kompom susah nk menang.. hehe..

Gayahspears said...

salam akak ..
Gayah mmg nak join tapi .. biarlah..
Lagipun tak reti nak pakai hp nih..huhu
baik Gayah pakai hp nokia 3310 ja~lalalal

Kalamhati said...

solihin: hehe cuba je..tak menang takpe..=)


gayah: kalau taknak gayah bagi akak!ihik

Tn.Punya said...

semoga berjaya...

Kalamhati said...

hehe insyaAllah..tq

SYaMiLa said...

bestnya hadiah...sama la kalau join pun confirm kalah...he3...

Kalamhati said...

hehe tak salah cuba..mana tau tuah syamila..hehe

Danial Ikhwan Jaafar said...

sape2 je bleh join? haha cantik menarik ni! =)

Kalamhati said...

hehe sila2..=)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

good luck my dear

Kalamhati said...

tq my dear sis! insyaAllah..=)

ainnoraini said...

salam ziarah...
bestnye...menarik hadiahnye tu..

ProfHariz said...

Mau Join.. Tapi mcm dah tahu xde rezeki :P

tehr said...

jarang2 jumpa hadiah mahal camni
tak siapa tahu siapa yg berpeluang menang
kan?

CT said...

dp casing pun dh cockop baik...hahhaah

Sharinginfoz said...

best memang best sure ramai masuk kan, apa-apa pun cuba jangan tak cuba

Kalamhati said...

thanks semua..doakan yer!=)

Amy Syaquena said...

salam..

hadiah memang best tapi kalau amy join confirm tersingkir hehehe...

jemput singgah ke sinar raudah

azzey said...

kalam hati: all the best!

Bidadari said...

selamat berjaya!!!

LiNda said...

nak ucap gak
all the best ..lalala

Kalamhati said...

>>Amy, azzey&bidadari: tima kasih..mudah2an..=)

>>Linda: wish je ke?klik la sekali..hikhik

Said Saiful Fazli said...

hyeee~~~
sy blogger bru..
free2 nnti singgah blog sy k~