Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, October 31, 2010

Makan Lagi Dan Lagi..

Semalam ada orang belanja pizza..

Pizza flavour baru tu..yg duk kelip2 kt ads nuffnang tu..hehe
Cem masin sikit maybe sebab segala datuk nenek emak ayah
cheese dia letak..ehehe tapi best la


Hari ni dibelanja lagi..hik best!Hari ni kat SR lak..Plan nak makan benda lain tapi benda lain lak yang dimakan..kenapa?..tengok gambar la dulu ye..hehe


Black pepper mushroom with rice(hentam je la tak ngat nama)



Yang ni lagi la tak ngat..Grilled chicken with cheese kot
Lebih kurang gitu la nama dia..hehe
Cara dia hidang cem men baling je..tak menarik langsung..

Pilihan menu ni kiranya pilihan 'bidang terjun' (ada ke istilah ni utk pilih menu..hehe)..Sebab menu yang diingini semua habis..Apaadaa..huhu tu la sebabnya..

Nak makan spaghetti meetball habis..prawn macaroni pun habis..aiyyooo..maka hidangan2 di atas lah yang 'terpaksa' dipilih..Alhamdulillah utk rezeki yang ada..Burrppp

Thanks kepada si pembelanja2..hehe lain kali belanjalah lagi..=D


1 comment:

alinac lover said...

ala teringin la pulak..hehe