Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, October 17, 2010

Eat Watch Play..=D

Sesi outing semalam dengan my sis sangat best..maklum la ku dah lama tak merayau gitu..Selalu hujung minggu ku balik umah abangku di Temerloh or melepak je kat umah kalau takde pe2 program kt sekolah..

Lepas servis keta, perut dah nyanyi lagu Tragedi Oktober dah..so perlu mencari sasaran utk hentikan perut dari buat konsert..hehe dan destinasi yg dituju adalaaaah...sapa dapat teka kami makan kat mana?(takde adiah..saja2 je hehe..)



Ni pilihan my sis..chicken rice with apatah lupa dah nama dia..=p




Dan ni ku punya menu pilihan..fried rice with chicken barbeque kot..
hehe lupa nak hafal


Perut pun dah berhenti buat konsert..so masanya utk cuci mata depan skrin besar plak..hehe cuci la sangat..makin kabur ada la..tak ramai pun tengok citer ni..Not bad la citer dia..

Tapi yang 'bengkerk'nya 'cha ya nun alif' kat sebelahku bising je..bising duk potpet sesama dorang satu..satu lagi yg buat telinga ku berbulu..amoi tu makan corn in cup sepanjang movie tu berlangsung siap kunyah bunyi2 lagi..grr tahu la makan..tp takyah la wat cemtu..consider orang sebelah la..dah la sekali setahun ku jenguk GSC tu..



Dari awal plan nak tengok Magika..tapi bila dah sampai sana tetiba
kitorang terpikat ngan citer ni la plak..huhu


Agenda seterusnya adalah baling bola dalam longkang!hhehe..banyak kali gak la ku melongkangkan
bola itu..kihkihkih..yg penting happy..






Aksi juara bidang terjun!hahaha



Huwawawa kalah!alaa kira terror la tu..dah lama ku tak main..
dkat 5 tahun dah tak sentuh buah kelapa bola boling ni..

Pastu, balik daa..letih dah..seronok sekali sekala dapat outing gitu..asyik ngadap keje je..tension gak kan..pagi ni cadang nak gi Hutan Lipur Pandan..maybe time korang baca entry ni..ku dah selamat sampai Hutan Lipur dah..hehe


10 comments:

eelobor said...

wah...seronok nyer. enjoy kan?

fadhli said...

wow! best betul aktiviti2 itu :)

DaHLia said...

woho...1st menu tu nampak cambestttt

Kalamhati said...

>>>eelobor: memang enjoy..bukan selalu cemni..sekali skala nak release..=)


>>>fadhli: hehe kalu nk join dtg la sini..=D


>>>Sis Dahlia: hehe nak blanje akak bleh la akak teman dahlia makan kt ECM..=D

noreed said...

eh nasi tu bentuk 4 segi lah. unik lah

Kalamhati said...

>>>noreed: ha'ah tu la..akak pun 1st time makan kt sini ekceli..unik!

cikgu isza said...

wah.. bergumbira tu..
ceria2 selalu tau...

Kalamhati said...

>>>isza: hehe bila tiba hari bergumbira mcm ni la..perlu menceriakan diri..dan sekarang bertambah ceria sbb ramai kawan2 maya..=)

Solihin Zubir said...

kt my mom chicken rice shop.. btoi dak? huahua. ;-p

Kalamhati said...

hehe salaah..=D