Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, October 12, 2010

Dapat BE lagi minggu ni..Alhamdulillah!


Nuffnang bermurah hati lagi nak bagi BE untuk ku..huhu dua lak tu..Dari Nokia Mobile Computing dan Toyota Altis..Terima kasih Nuffnang!kalau nak bagi lagi saya terima ngan hati terbuka..hihi






Dan yang paling terharu sangat ialah selepas kesudian Cik Mat Gebu@Dapur Tanpa Sempadan menyenaraikan blog ku dalam bloglist beliau..trafik ke blog ku laju cem air..huhu terima kasih banyak2 Cik Mat..Tak terbalas rasanya budi baik tu..

Tak lupa gak yang memang dari awal membantu menaikkan trafik blog ku iaitu Encik Ben kita..sapa tak  kenal dengan beliau kan..Tak sabar nak tengok Encik Ben keluar paper cem Kak Red..huhu..Tersenarai dalam bloglist beliau pada September lalu adalah kick start kepada pengaktifan semula blog saya dan perkenalan dengan teman2 blogger yg lain..alhamdulillah!makin hari makin ramai kawan yg support dan mengunjungi blog..

Dan tak kurang juga membantu ialah Kak Ayu@Citarasa Rinduan dan eelobor..trafik datang dari blog mereka..setiap hari ada..terima kasih banyak2..ku amat hargainya..=)





 Dan buat pertama kali dalam sejarah trafik blog ku mencecah 600 orang pada hari berlakunya kemalangan ngeri..setelah ku publish entry tentang berita kemalangan di KM223..



Dan buat pertama kalinya jugalah entry tentang kemalangan tu berada pada top most popular posts kat blogged.my...sapa tak terkejut..bukan watpe pun jaz copy & paste berita je..huhu


Bukan nak berbangga..atau menunjuk-nunjuk..tapi ni sumting yang baru..baru dalam dunia blogging ku..benda tak penah tengok mesti la cem excited sikit bila dapat..dan dikongsi dengan teman2 yang masih baru mcm diriku agar lebih semangat dan ikhlas blogging..insyaAllah rezeki tu akan datang jika dah memang hak kita..=)

Yang memang rajin tinggalkan komen pun ku ucapkan terima kasih byk2..Ziela, Kuman, Solihin, D08, Chekgu Isza, Gayahspears, Yon@Beautilicious dan yang lain2 yang ku tertinggal sebut tu jangan marah ye..Nanti ku akan wat satu review untuk korang k..korang semua memang best!!

'Kita tak pernah bersua tetapi rasa cem dah lama kenal..Ikhlas tapi jauh!'..hehe


Wallahu a'lam..


18 comments:

DKosongLapan said...

uhukkkk...ghase nak teghoyak le pulakkk....name awok disebut same......huhuhuhuhu.....anyway tahniah....dapat BE lagiii

Kalamhati said...

teghoyak le..nnt awok tolong lapkan..hehe..terima kasih byk2 ye rajin jenguk sini

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wah..tahniah yer

dapat BE,,,dapat kenal blogger femes macam si cik mat dan ben..memang diakui mereka berdua mmg hebat..

kak yang dah jumpa depa pun merasakan depa nie ada idea beribu-ribu jenis..

tapikan,.entry awak mmg best..sampai sis ternanti2..

maaf cakap eik, kalau sis duk opis kerja goment..sure satu entry awak takkan sis tinggalkan...

percayalah...kamu memang terbaik..

Kalamhati said...

huhu sis jgn puji saya smpi cemtu..sy ni bukan sapa2 pun..tulis main hentam keromo je..

sis pun apa kurangnya..smpi wat saya kenal blog sis..dah ada cop kat lem pala ni nama citarasa rinduan tu..hehe

Danial Ikhwan Jaafar said...

perghh..memang mantap! blog yang menarik memang layak dapat BE hehe ;) teruskan lagi usaha anda! =)

mekar said...

mesti seronok kan orang datang ramai2 kat blog u. kite singgah sini melalui blog mereka tu. slmt maju jaya.

kak ina kl said...

tahniah dik..bila ada be tu kenalah hits tinggi

cikgu isza said...

wah tahniah.. murahnya rezeki..
semoga hubungan di alam maya ni berkekalan..

tak nampak bayang BE lagi.. huhuhu

Solihin Zubir said...

woahh.. tahniah akak! makin murah la rezeki anda nmpk gayanya.. hehe...

err.. thanx tagged sy.. sy nie mmg suka membaca n mengomen.. ;-p

Kalamhati said...

>>>DanialIkhwan:
tq danial!..awak pun rajin gak komen sini..insyaAllah rezeki awak pun murah..akak doakan..=)

Kalamhati said...

>>>mekar: seeronok bila org dah kenal dan yakin ngan kita..yg penting kita ikhlas..thanks utk awak gak sudi jenguk sini..=)

Kalamhati said...

>>>KakIna: thanks akak..huhu bab2 hits tinggi tu saya kena blaja lagi dari akak..=)..akak dah otai ni

Kalamhati said...

>>>Isza:
thanks sbb awak sudi jenguk sini dan rajin komen..insyaAllah akan berkekalan..

ada tu nanti..nmpak ada yg duk berkelip2..huhu

Kalamhati said...

>>>Solihin: thanks byk2..rezeki awak pun ada nnt..akak support awak..blog awak pun sgt menarik..=)

Gayahspears said...

salam akak...
tahniah.. gayah dapat akak pon dapat BE... murah rezeki..alhamdulilah~ syukur... akak.. ingat slogan kita.. ape yg penting... kerjasama :) hihi

Kalamhati said...

salam gayah.alhamdulillah..sama2 kita jd wonder pets eh sama2 kita bekerjama..=)

Mat Gebu said...

Tahniah dan sama2..turut berbangga dengan kalamhati..

BEN ASHAARI said...

waaa...tahniah !! Pasni target 1 ribu UV lak ..tak mustahil ! InsyaAllah..