Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, October 17, 2010

Anda nak slim tak?

Haa kalau nak slim..jom kita slim ala Alinac Lover!..saya pun teringin gak ni..al-maklum la badan ni duk menggebu dan membulat je..hehe..

Nape nak produk slimming dari Alinac Lover ni?..sebab owner dia Cik Yon kita ni dah buat saya jeles!Dia dah buktikan dia berjaya me'nyelim'kan diri dia yang dah sememangnya kiut..hehe
Kalau nak tengok produk lain pun boleh gak..jenguk la sini..

Ni la dia ropa produk yg saya teghingiiiiin sangat nak dapat freeee dari Yon..hik



Kalau anda berminat gak dan takut saya menang GA dari Yon ni..haa meh cepat2 challenge saya..buat entry anda sendiri..kasi Yon tertambat tali hati..=)

Kena baca ayat pengasih kat Yon nih..hahaha gurau je Yon..

3 comments:

alinac lover said...

hahhha..akak ni lawak la..

gift ari tu pon x sampai2 lg ek..

lambat sungguh~

kalo da sampai btau ya

anyway, penyertaan diterima,gud luck kak! jom slim ramai-ramai! hehehe

Kalamhati said...

hehe lawak ke..

rasanya sok smpi kot yon..dah smpi nnt akak gtau yon k

tq yon!=D

Lenda Daud said...

Salam...

just nak share my succes story..
dari berat 89kg to 72kg in 5 bulan...
and bukan setakat slim je, shape lagi!!

kalau nak tahu, saya boleh share...
No pills, no diet, no exercise dan selamat digunakan cara yang sihat....
call saya 013 389 9990 or visit blog saya
http://lovelifelenda.blogspot.com