Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, September 19, 2010

Blogger tegar perlukan domain by tentangikram[dot]com

Waah ada hamba Allah baik hati nak hadiahkan domain free..hanya dengan wat entry tentang dia dan domain free nya..hehe..banyak syukurlah!moga ana tergolong dalam org yg terpilihlah (baca gaya P Ramlee cakap arab lah..hehe)


Dan saya dah jadi follower beliau dengan id: wan haryati

Pastu beliau suruh tag 2 orang kawan dan war2 kan kat dorang yang saya join contest ni..
Hmm maka saya dengan sesuka hati saya men'tag' lebih dari 2 orang..bukan 3 tapi 4 orang!hehe sesodap gigi den jo..takpe kan?



Domain yang saya pilih ialah:

www.kalamhati.com
(dah check memang available)


Kalau anda nak join da grup..Moh ler ke sini..pakat2 kita meriahkan


10 comments:

apik pehe said...

thanks yer..kena wat skang ke?

Kalamhati said...

ha'ah.arini last day..=)

apik pehe said...

tp tu kak dia kater 19 oktober..mane satu kak?

Kalamhati said...

eh ye2..hehe silap tgk lak..huhu

DaHLia said...

yup, ade domain sendiri mmg besh :D

Miecyber said...

Bestnyer.. nak gak domain pree..leh ker?

Kalamhati said...

Dahlia: tu yg tingin tu..ngat bila dapat first payment dari incik nuff kita..tingin gak nak ber domain sendiri.

Miecyber: bleh2 encik miecyber..selamat mencoba!..hehe

Anak Perak said...

wah bestnya klu dpt domain sendiri

Kalamhati said...

kalu nak..kena cuba nasib..senang je nk join tu..=)

Ikram said...

thnx !