Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, September 7, 2013

Kutu Babi daa..


Dua orang jururawat bertauliah sedang berusaha membuang encik al-kutu al-bab kat mata sorang murid..

Haiyya cemana la mak budak ni boleh biar je. Siap boleh suruh anak datang sekolah dengan mata yang bengkak dan berair lak tu.. Haipppp saya mmmaaaaraah niii!!

Nasib baik Cikgu Su di atas terror bab mencabut si kutu terkutuk ini sebab dah banyak kes dah dia berjaya handle dengan cemerlangnya..

Haa kesiaaaan dia..huhu

Agak2 la nak suruh anak datang sekolah dengan keadaan macam ni..huhukk i yg takde anak ni pun tersentap sifat keibuan tau nengok..

5 comments:

Cik Sibuk said...

Kutu babi? 1st time dengar. Jap nak gugel ape tu kutu babi..

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

aizamia3 said...

Moga dia cepat sembuh hendakNYA..
family budak tu pun sepatutnya bawaklah pergi ke klinik untuk dapatkan rawatan.. :(

i am no one said...

Maaf saya tumpang tanya ustazah wan ramlah bin wan isa tu org mana? Org kelantan ke? Dia pernah mengajar kat melaka tak?

Anonymous said...

Fantastic blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?

I'm plannning to start my own site soon but I'm a little lost
on everything. Would you recommend tarting withh a free platfform like Wordpress or go for a paid option? Tere are so many
choices out there that I'm completely confused
.. Any suggestions? Thanks!

Review my website ... m88