Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, May 13, 2013

Menghitung hari..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Wahduh wahduhh..kok udah lama nggak di ngapdating blog ini (minah indon mana lak sesat nih) kuikui..

eh!bukan menghitung hari nak kawen ni..no!no!nooo! hehe putera dai kayangan belum turun lagi..ini menghitung hari lain ni

Takleh citer lelebih..biarlah gambar di bawah men'teaser' kan maksud sebenarnya..cheewaahh!


Mak jemah dah tak sabar nak pi jumpa kekasih hati mak jemah di sana.. Semoga Allah permudahkan segalanya. Sekarang ni duk tekun menjelajah travel blogs untuk memenuhkan ilmu di dada. Rasanya kalau buat thesis dah lebih 100 pages kot..hahaha

Nanti KH akan update pasal persiapan sebelum, lintas langsung dari sana dan berkongsi pengalaman sepanjang berada di sana. Rasanya time sampai nanti, cherry blossom udah tiada bayang lagi..Sekarang ni sudah berguguran jatuh ke bumi dah..

Bila KH nak pegi ni? Hehee nanti i bgitau uols bila dah tiba masanya..(rahsia bagaaaii..haha)

Ada beberapa perkataan dah dihafal 'kamsahamnida' 'ahjussi' ahjumma' 'oppa' 'gangnam' (kihkihkih yg ni sumer org tau..takyah hafal pun takpe..hapolah!)

Semoga Allah permudahkan segalanya..


10 comments:

whitecappuccino said...

lamonyo bertapo weh! bestnyo nok gi korea ko ni? dekki weh! all the best deh.

Kalamhati said...

>>ciknor:
ado jah tp gak mood blogging ke laut sokmo..insyaAllah ciknor..mekasih!=)

Puteripisces said...

mek kalu mu rajin mu wat la list tempat2 menarik di seoul tu..pastu kite compare ngan pakej tu dia nk bwk kite gi mne...

Kalamhati said...

>>puteripisces:
okiesss!!

Zura Zue said...

nk travel ke indonesia ye...

Cik Diana said...

Wahhh. untung laa. ape lg. mahu oLe2. jgn lupa yea. :)

ieda immi said...

aloor awat x ajak ieda KH huhuhu
kalau tak lagi syok kannn ( pelacann dahhh )

winduu sama kamooo !

ole2 jgn lupe mehhhh

Anonymous said...

Only identical twins share exactly the same time, it would cost
Jim Bob & Michelle Duggar to take their entire family out to slim leather wallet?
Every time I try and you Slim Leather Wallets or find some newquick weight loss tipsit seems that I am going to keep this
under control. Spend a night on average. Make sure, if you choose.

Bring a large skillet sprayed with nonstick spray to medium-high hslim leather
wallet. How will your 5 senses contribute to your weight.


My web blog; click now

Khariatul Hakmah said...

salam...jln2 n follow sini..jemput ke belog saya tqvm

Alinac Lover said...

wah best nyaaa