Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, February 1, 2012

CHEF CILIK PULAK SELEPAS MASTER CHEF..

Whaa..ni yang dinantikan! Pencarian Chef Cilik bakal ditayangkan di Astro Ria tak lama lagi. Kita tengok si kecil jadi chef lak.

Program Pencarian Dumex Chef Cilik Komplete Nutrisi dibawakan oleh Dumex Dugro yang menyediakan hadiah lumayan iaitu RM20,000 untuk Juara, RM15,000 untuk Naib Juara dan RM10,000 untuk tempat ketiga. Masyuukkk!

Program ini bakal menyaksikan pertarungan 27 pasukan yang menggandingkan anak dan ibu menyediakan hidangan yang sihat dan bernutrisi sesuai dengan usaha untuk menggalakkan rakyat Malaysia supaya mengamalkan pemakanan yang sihat.

Hosnya pulak memang sesuai sangat la..sapa tu?Sapa lagi kalau bukan Vanida Imran! Macam tak sabar je nak tengok tangan2 kiut dan comel masak ngan ibu dorang!hik

sumber: KH terdengar berita kat Gala Tv tadi..ngee




14 comments:

senyumSOYA said...

mesti comel ^^"

Huda said...

macam best jer..hehe

Syazwan Che Deraman said...

bagus rancangan ni kak.
lamo tak mari sini.

Iffah Afeefah said...

hehe nk tgk nk tgk

ieda said...

hurmmm macam2 ... tgk jelah nanti .. ;)

che mid said...

Respek betul dengan orang yang create idea tu kan.. tak henti2 berusaha mencari yang baru dan berbeza.. kalau che mid keje kat stesen tv, mau dah kena migrain..asek perah otak carik idea tak kuar..hihi

aimaniman said...

mesti seronok tengokkan aksi budak2,.. tp jangan nanti mak je yg main peranan, anak tukang amik2 barang jer, biarlah ibu pembantu dan anak chef sebenar br betul matlamat nak cari chef cilik.. kalau tak chemf mom lae...

Citarasa Rinduan said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nak tonton

Nur-nba said...

Wah mesti menarik.. Nak tengoklah nanti.. :) TQ for the info..

akoo pae said...

macam menarikk..malulah,,budak kecik lagi pandai masakk..huu

teratai said...

pasti menarikkan...:)

♥cmª shIemª♥ said...

bdk2 kene masak ke? mcm best :)

Izan Ishak said...

menarik ni bila tgk anak2 memasak!

Anonymous said...

wahhh... chef ayahanda andri