Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, January 31, 2012

Pan Cake Comel!

Lokasi sama dengan kerabu maggi kat bawah tu..
Hari tu KH jumpa dua makanan pelik la kiranya..hehe


Kiut tak?hehe kreatifkan..

Ni la abang yang kreatif mencari rezeki..
Pandai dia tackle pembeli..yg pastinya pelanggan dia
mestilah budak2 dan kakak budak..haha


Nak lukis macam ni kena ada skill jugak kan..
Dia kata dia belajar utk lukis ni..


Geram tengok mooo tu!comel!hehe
Angry Bird tu pun kiut kan?


Sotong lak!

 Ni pilihan gambar yang nak dilukis..
Paling banyak permintaan of course Inchik Angry Bird


Nak seribu daya..mahu seribu cara kan..Asalkan rezeki yang dicari tu halal..
Haa sapa yang teror melukis boleh la wat bisnes pan cake kiut ni!..=)


10 comments:

sitihanisahali said...

ala comelnyeeee..akak budak ni nak cik hello kitty.

EyqaLuvender said...

nmpk sedap tp msty rase syg nk mkn sbb comel sgt...^_^

Eyeme said...

kemain comel pokcik wei..eh, pan cake pokcik..

ariana said...

Kat mn ni? Kuantan ke? teringin nk tgk dan rasa..

Hanis MY said...

Oloh la comannyo... Ketak2 nok makey huhu...

Aki said...

cume nak tau.. sedap ke tak kak?? ho ho ho..

whitecappuccino said...

comey ! kreatif la oghe tu

mr_right said...

wah ! comelnyee.. lapar neh !

Ayen... said...

kreatif betullaa brader ni,tabik springlaa dari Ayen.....

~izan~ said...

adoiii kak..cantiknya..memang kanak2 suka sgt la kalau camni..mak budak pun sama..kreatif sgt abg tu,tabik spring la!