Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, July 17, 2011

GOOGLE+ BAKAL SAINGI FACEBOOK?

Salam 'alaikum..

(pinjam kat blog Ayie)


Korang pernah dengar or baca pasal Google+ (Google Plus) tak? Or dah ada yang join dah pun. Diriku je yang terlambat sikit kot..huhu

KH pernah tertengok kat website Bro Amanz before this, tapi macam tak rasa nak baca lebih lanjut pun..huhu. Bila Bro Ayie buat posting pasal ni baru KH cem faham sikit apa Google+ tu. Then KH pegi gali semula entry2 Bro Amanz pasal ni. Faham la banyak sikit..hehe

Google+ ni lebih kurang fcebook la, malah features dia macam lebih menarik sikit dari facebook. Ini pendapat KH mengikut pemerhatian sepintas lalu. KH pun baru je tinggalkan komen kat Bro Amanz supaya invite KH untuk join Google+ ni. If dah invited nanti KH akan story mory lg k..

Terima kasih jugak kepada Bro Ayie sebab explain tentang Google+ ni kat blog dia..Bro Aried@ar-rifke.com pun ada buat entry pasal Gooogle+ ni.. Dah mencecah 12K kot pengguna Google+ ni. Ketinggalan zamannya la kan..hehe

Kalau nak baca tentang Google+, bolehlah klik kat link-link kat bawah ni:


Kalau ada kemusykilan, jangan tanya diriku, tanya mereka ni yang lebih pakar ye..hihi
Macam best lak sebab tak ramai lagi yang tahu, so ada privacy la sikit..hehe

5 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

google+ erm.... tdi try gi link yg dibagi tu, tpi msuk kt google talk

Kalamhati said...

>>Niena:
link2 blog tu ke?akak klik ok je..masuk ke link blog dorang..huhu

sarah-najwan said...

aduhai..gapo dio tu weh?..akak ni lagi la tinggal ketepi..huhu

jap nk terjah link yg diberi tu..eeheh

Kalamhati said...

>>mama sarah-najwan:
ambo pom baru tahu jugop ni..
meme darat la kito ni..hehe

acu try gi intai gak..hehe ambo still duk explore lagi pasal ni..duk tgk video tutorial kat utube

♥cmª shIemª♥ said...

ape kah mendenye itu??
nk cuba terjah skrg..