Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, June 27, 2011

PAGERANK: CE CHECK..CE CHECK!

Pernah check pagerank blog korang tak?haaa if teringin nak tengok ranking blog yg dinilai oleh enchik Google..boleh la klik kat SINI

Sebelum ni KH penah gak saja2 check..masa tu masih 0/10 lagi..Tadi masa ziarah blog Kak Ina KL..Entry dia pasal pagerank ni..So macam excited gak nak check..ada hati gak kan..update blog pun 2 3 hari sekali..hehe..

If nak baca lebih lanjut pasal pagerank ni..Korang terjah blog Kak Ina KL ye..ada di story mori kat situ..Pagerank blog Kak Ina dah naik 4/10 dah..tahniah Kak!

Blog Kalamhati?hehe ceteka ceteka!..




Dah naiiiikkk..huhu update entry cem siput tersedut-sedut pun naik 3/10?Cemana enchik Google kira ek?Musykil gak ni..

Menurut apa yang KH baca dari blog Kak Ina..Pagerank ni ada beberapa peringkat:


  • PageRank 0-3 = Low – Average
  • PageRank 4-6 = Above average – High
  • PageRank 7-10 = Big – The best

So, blog ni masih ditahap average la..Blog korang mesti lagi tebaboww kan..ce check..ce check!

9 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe dapt 2/10 je kak..huhu

NURUL AINI NORAZMAN said...

kih3,.saya dapat dua,.low giler,.hahaah

mappiau said...

waahhh 3 tuh dah kire satu peningkatan bagus tuh KH, blog mappiau 2 sajork huhuhu.

sarah-najwan said...

ambo doh check..huhu

ambo pom samo nge demo
3/10..ehhee

ariana's said...

tumpang check tadi..1/10 je..:)

solomolo said...

2 je...

azieazah said...

Tak pernah tahu pun pasal benda. Thanks berkongsi info.

Saya punya, jangan-jangan 1 jer. Takpa tu.


Gambar Merapu Seorang Menantu...

Jangan Kalot said...

saya cubalah.

Blogwalking! lawati blog saya bgi saper yang belum lawat dan sudilah follow. :D

S..U..D..@..I..S said...

sama juga KH