Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, June 7, 2011

OFFER YANG BERBALOI-BALOI!

Untuk sesiapa yang berminat utk build website sendiri..ada domain dan hosting sendiri..Berbaloi-baloi offer ni kan..especially yg nak berbisnes secara online..KH pun teringin nak berdomain dan hosting sendiri..kalau ada rezeki lebih nanti..insyaAllah!

Berminat?Boleh baca details dia dulu ye..Klik ajo link kat bawah tu..Jangan terburu-buru..Baca dengan teliti before make a deal..RM79 aje instead of RM799..whohoo untung tu!
Adios!

KLIK for more infos

22 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg berbaloi

sarah-najwan said...

tingin gak nk berdomain berhosting..tapi ambo kene pehe jurus benar ttg domain hosting tu..hehee

Cik Amy said...

murah..but xnk lg buat heeeee :)

aizamia3 said...

takde ke yang nak sponsor ai ni.. hikhikhik..

ieda said...

ishhhhh x pandailah beb dgn mende2 nie .. huhuuh

Kalamhati said...

>>LM:
ha'ah bagi yg buat bisnes untung ni..jimat..=)

Kalamhati said...

>>ummi sarah-najwan:
ambo pom teringin..kalu stakat domain sendiri tu ambo reti la..hosting tu ambo ngakok lagi ni..hehe

Kalamhati said...

>>Cik Amy:
hehe mmg murah..akak pun blum smpi seru nak berdomain sendiri lagi..=)

Kalamhati said...

>>aizamia3:
awk sponsor akak je la..ehek!

Kalamhati said...

>>ieda:
huhu kawan pun dok reti bab2 ni sangat..
pening2 lagi..hehe

Lulu caldina said...

Blog ni ada dalam bloglist lulu-pages :)

Solihin Zubir said...

mmg berbaloi-balaoi la akak.. tggu apa lg.. sambar la trus.. hehehe..

♥cmª shIemª♥ said...

hehe..mmg berbaloi..tp belum bersedia nk ade domain sendirik..

gedek! said...

produk malaysian ke?

siti kektus said...

tak cukup duit lagi nak beli hosting kak, haha

padahal kite baru nak mula sibuk nak hosting2 pulak, haha ;)

Kalamhati said...

>>Lulu caldina:
lulu punya pun akak dah add dah..=)

Kalamhati said...

>>Solihin:
hehe akak lum tahap nak berhosting sendiri lg solihin..ni khas utk yg memang berbisnes online 24 hours ni

Kalamhati said...

>>Cma:
hehe akak pun sama gak..if income ribu riban blogging bleh la..hehe

Kalamhati said...

>>Gedek:
uncle..sy tak sure tp ofis webber ecommerce ni kat dataran mentari pj..ada address disertakan kat website dorang..

Kalamhati said...

>>Siti:
hehe akak pun sama..income blogging pun 3 4 bulan baru cukup seratus...hehe

Liza @ Adzriel AB said...

banyak bezanya tuu

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum kak.. Maceh sudi datang komen belog Nadh. :)