Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, June 9, 2011

KHAS UNTUK PEMINAT FOTOGRAFI..


Isu pertama Mag Fotografika..Dah ada di pasaran since 4 Jun.. If berminat untuk mendalami dunia fotografi..Dapatkan segera tau! Tak banyak ekceli magazine fotografi dalam Bahasa Melayu..Harga dia pun kira berbaloi gak ni..(jadi promoter lak KH..hahaha)



Haa yang ni lagi best ni..Kuala Lumpur Photography Festivel (KLPF 2011)..Dah pun diwar-warkan di laman Facebook Fotografika..Macam best giler jer rasa..KH sangat teruja..Mesti pegi ni by hook or by crook..hehe

Kepada yang berminat..kosongkan schedule anda pada salah satu tarikh ni ye..banyak ilmu dan info yang akan kita perolehi di sini..Sure!


20 comments:

Jo Qusary said...

tingginya minat terhadap fotografi...

Kalamhati said...

>>Jo:
hihi..nak buek camno..udah minat funya pasal la..

sha a.s said...

minat...tp xde modal nk fokus lebih...ehehe

'CikMimiEy' said...

KH minat bdang photographer erkk ?? huhuhu~~

Citarasa Rinduan said...

thanks cikgu beritahu ttg entry nie..

ayu mmg minat... tapi skrang kena gantung dulu senjata

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe minat bergambar..heehhe

MAPPIAU said...

ni papairfan musti minat nih, nanti saye sebar2kan kat die lah hiks

ieda said...

aloor ada jugak rasa hati nak joint since ada dslr .. tapi skrg camera tuu pada adik di raub .. huhu dia sdg mentelaah ..

den ingat nak jual kat dia lahh .. dia dukk pegangg yerk huhuh :) beli panasonic yg baru tuu aci tak ?? kecik x lah besoor gabak ekekek :))

Gayahspears said...

Akak... Gayah minat...
thnk info nih akak...

eelobor said...

dah tgk kat facebook semalam, mmg cam berminat jer

aizamia3 said...

bila dah minat apa pun kita sanggup kan..

Kalamhati said...

>>Sha:
akak pun so far ada basic gadjets je..minat ni mmg byk pkai fulus..huhu

Kalamhati said...

>>CM:
ha'ah minat sgt..sejak dr bangku skolah lg minat..since kamera filem lg..=)

Kalamhati said...

>>Ayu:
KH tahu ayu minat..takpe nnt turunkan balik senjata bila dah free..=)

Kalamhati said...

>>Awe:
nnt akak amik gambo awe byk2..hehe

Kalamhati said...

>>Diana:
haaa bgtau dia nnt..diana dekat je senang nk pegi kan..=)

Kalamhati said...

>>ieda:
aloh takyah ler jual..hehe sayang..
ada member KH penah pakai yg jenis kecik tu tapi brand sony..dia kata body dia cepat panas..n battery cepat abis..taktau la..ieda leh survey dulu la cemana

Kalamhati said...

>>GS:
sama2 dik..kita kongsi minat..=)

Kalamhati said...

>>eelobor:
demo buleh la gi..dekat jah..ambo tok tau lg ni..tp kalu buleh meme nok gi sgt ni

Kalamhati said...

>>aizamia3:
ha'ah hehe..tp KH blum smpi sanggup abiskan duit utk kamera lg la..pakai mana yg termampu je