Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, March 27, 2011

SIMBOL KEPRIHATINAN..

(sumber mStar Online)

Menara Berkembar Petronas (KLCC) dan bangunan sekitar bergelap selama sejam malam tadi
sempena Earth Hour 2011..Sebagai tanda sokongan dan keprihatinan terhadap isu pemanasan global dan
perubahan iklim dunia..Sejam yang membawa impact yang besar kepada bumi kita..

Ramai tak yang sahut cabaran malam tadi?

6 comments:

mommylavender said...

salam kalam~ selamat santai di hari mggu~ tutup gak tapi kejap jer... anak tak tahan bergelap.

DKosongLapan said...

tahniah pade yang polo.....awok memang tak ingat langsong pasei earth hour ni...maklomle...semalam ateh court futsal.....tapi terpeghasan jugakkk..pasei ape le court ni malap semacam je.....

Cikgu CTE said...

8.30 tepat...saya matikan lampu seluruh rumah..lepas tu ajak anak2 keluar jalan2 cari makan....balik kul 10.00 malam...

kira earth hour juga kan???

alinac lover said...

errr~ lupa nak sahut hehhee

Kalamhati said...

>>mommy:
salam mommy..tak kira la mommy..janji kita minimumkan penggunaan letrik..=)

>>D08:
hehe tu kira support dlm tak sengaja tu..

>>Cikgu CTE:
hehe kira support la tu smbil support pemilik kedai mkn sekali..=)

Izan Ishak said...

support jugak...tp tak sampai sejam pun~ huhu...