Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, January 1, 2011

My A-Z Bloglist: Updated!!



Dalam entry yang lepas, Kalamhati ada mintak kawan2 tinggalkan url blog untuk Kalamhati updatekan bloglist terkini..

Dan sekarang, tadaaaa..My A-Z bloglist dah diupdate..Kalamhati akan update dari semasa ke semasa bloglist ni..Jadi kepada sesiapa yang berminat nak tinggalkan url blog, bolehlah tinggalkan kat komen entry ni ye..

Untuk memudahkan proses blogwalking..senang sikit Kalamhati nak BW..klik je kat situ..nak letak kat sidebar semuanya rasa tak dapat..nanti senarai terlalu panjang..page loading pun akan tersengguk2 nanti..

Kalamhati tengah fikir cara yang terbaik utk appreciate kawan2 yang sudi menjenguk blog Kalamhati ni..Maybe list kat sidebar tu akan bertukar 2 3 bulan sekali..Tetapi list penuh akan kekal dalam A-Z bloglist ni..

Kepada rakan blogger yang belum listed dlm bloglist di atas..Jangan lupa tinggalkan url blog anda di ruangan komen k...

Mekasih!

20 comments:

Si Gadis Semasa said...

rajinnye buat bloglist . jealous ni . huhuh . T__T

sarah-najwan said...

ado doh dale list tu...
ambo pun nk buat baru jugak..nk beza jate tino lak..hehehe..

tidaklah napok panjang pah bowoh..hehee..

missbby said...

Salam Pn..selamat tahun baru..:) saya ada TAG puan..so kalau ada masa jom join..:)

MAPPIAU said...

hehehe thanks kak dah tersenarai

anyway selamat tahun baru yea

mudahan di tahun baru ni kalamhati akan dilimpahi kerahmatan dan semoga terus success di dalam blogging yea :D

Jo Qusary said...

sudah selamat saya dibloglistkan... selamat thn baru 2011 kak kalamhati...

eelobor said...

jangan tercicir lak nama saya yer. hihihi, saya peminat setia baca kat sini tau. hahahahaha

Izan Ishak said...

izan pun nak masuk list jugak ye...ketinggalan ketapi nih..

http://diariummi.blogspot.com

IMANSHAH said...

eh bila nak buat ni..saya dah daftar hari tu

Kalamhati said...

>>Si Gadis Semasa:
huhu merajinkan diri utk menyenangkan diri..hhehe

>>ummi sarah-najwan:
molek jugop gitu..ambo duk pk cemana nak wi tak pjg ngat list..nmpak gaya kena wat byk2 kategori la

Kalamhati said...

>>missbby:
salam missbby..tq ye sudi tag saya..=)

>>MAPPIAU:
mekasih byk2..akak doakan awak juga cemerlang di thn 2011 ni..insyaallah

Kalamhati said...

>>Jo Qusary:
hehe tq jo!..selamat utk jo gak..akak doakan Jo lbh sukses di thn 2011 ni..=)

Kalamhati said...

>>eelobor:
hehehe bereh dah tu!tak lupa punya..peminat setia Kalamhati ni..hehe

Kalamhati said...

>>Izan:
mekasih izan..nnt akak masukkan url izan..=)

Kalamhati said...

>>imanshah:
hehe bereh doh..acu try klik kt bloglist atas tu..ado doh namo demo..=p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh dah siap..adik ada x dlm tu sis?hehe

whitecappuccino said...

jange lupo ciknor deh..
http://whitecappuccinol.blogspot.com/

noreed said...

salam kak,
sudah check listing tu,nama sy tak de dlm senarai...huhuhu. kalo tak keberatan put me in ye

http://talkisaid.blogspot.com/

thank you.

Kalamhati said...

>>LM:
bereh!nama adik dah listed..=)

>>ciknor:
sy dah add ciknor..=)

>>noreed:
salam noreed..
sowi akak termissed nama noreed..
dah listed!..=)

rossoneri said...

thankx kak! kenapa nama kita sorang je huruf R ..hohooo

Kalamhati said...

>>rossoneri:
hehe takde saingan lagi tu..ok la tu..org senang nmpak..=)