Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, November 21, 2010

Oh!Bulan..

(Exif: ISO 320, f10, 1/60)

Percubaan pertama shoot bulan..huhu..waktu ni rumah blackout..
Takde benda nak buat, so ku ngintai sang rembulan ni..hehe..
Rasa puas berjaya shoot tho tak secantik
orang yang dah biasa shoot bulan..Tapi kira lulus la ni kan?hihi

Indahnya ciptaan Allah..Maha Suci Allah yang menjadikan sekelian 
yang di langit dan di bumi...Tiada yang dapat menandingi kekuasaan Dia Yang Satu..

17 comments:

Jo Qusary said...

Tahniah... anda berjaya menangkap gambar gerhana bulan...

teratai said...

wah 1st time tu dah kira bagus, tahniah, ada bakat jadi jurufoto:)

Kalamhati said...

>>Jo: tq Jo..huhu bulam nyorok time shoot tu..

>>teratai: tq teratai..huhu baru nak belajar2..lens tu sebulan lebih dh beli tp baru ada masa nak shoot..=)

zieyzain said...

salam ziarah too..hepy blogging yah..=)hv a great day=)

Kalamhati said...

>>zieyzain: tq ziey!..=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Cantiknye sis..LM suka tgk bulan.

almutarjimah said...

ok sangat dah tu untuk first timer.

Kalamhati said...

>>LM: tq!betul tu LM..asyik je kalau tgk bulan kan..=)

>>almutarjimah: rasa puas je bila dpt shoot ni..

rossoneri said...

lawanya...pandai tangkap..guna dslr ke?

alinac lover said...

pandai shoot!

Simplemama said...

wah , bulan tu pemalu...
hai..thanks for jenguk blog sayer..
salam ukhuwah

Mat Gebu said...

Cukup menarik dan simbolik..i likee.

S..U..D..@..I..S said...

cantik menarik gambar tuh...

sarah-najwan said...

kemah doh tu sb bole ambil gmbr bule..hehe

Kalamhati said...

>>rossoneri:
tq!ha'ah guna DSLR buruk akak..hehe

>>Yong:
baru blaja2 Yong..ada DSLR nya dh lama tp jarang2 dpt kuar tembak2..

>>simplemama:
hehe bulan tu malu tp mahu..tq gal sbb sudi balas kunjungan..=)

>>Mat Gebu:
thanks Cik Mat..bukti kekuasaan Allah kan..=)

>>sudais:
tq sudais..buat kita kagum dan takjub dgn ciptaan Allah kan..

>>ummi sarah-najwan:
kemah keming..hehe buleh la kak..blaja2..sy meme minat ambik gamba..usung kamera sokmo khijonyo..hehe

azzey said...

Kalamhati: Wow, fantastic! Subhanallah!!!

Kalamhati said...

>>azzey:
akak baru cuba2 je tu..huhu