Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, November 20, 2010

Boringnyeee..apa nak buat?

Petang-petang selalu korang buat apa ek?..Kalau kat umah sewa ku biasanya time ni tengah ngadap laptop..takpun laptop ngadap diriku..hehe

Kat kampung ni, tak banyak aktiviti ngat la..Main ngan anak-anak sedara..borak ngan mak..


Kalau dapat wat aktiviti ni best gak kan?!hihihi syiok!!

(sumber dari Google)


Senyum yeee baca...hehehehe

--------------------------
**Jangan lupa undi Kalamhati kat SINI ye..TQ!..=)


16 comments:

azzey said...

Kalamhati: cuba2 le main cam gitu klu ada yg nak teman....hi3.....gurau je....

Kalamhati said...

>>azzey: hihihi ade ke yg sudi?ahaks

sarah-najwan said...

samalah..kebosanan sgt2..

p/s: tapi xdelah smpai nk buat xtvt ala-ala cari kutu tu..heheh

Kalamhati said...

>>ummi sarah-najwan:
hihi takde org buat dah skang ni kot..kalu dulu2 ada kan...duk bertengggek kt tangga borak smbil wat aktiviti cr kutu ni..huhu

pena said...

waktu boring suka layan novel.. hehe.. =)

Eliyana said...

adoyai! cari kutu...kuikuikui

Kalamhati said...

>>pena:
ha'ah akak ni pun nak layan novel gak..byk novel yg kakak beli ni..dia memang suka baca novel..

Kalamhati said...

>>Eliyana: hahaha tak koser kan?..=D

cikgu isza said...

saya pun tak tahu nak buat apa ni.. tidur dah puas tidur pun... nak jalan isnin sekolah lagi..

whitecappuccino said...

boring gak..ngadap laptop..baru jer basuh bilik air ( berkilat memancar2) hehe..ni tgk sukan asia lak..

ProfHariz said...

Kalam boring betul hari ini.. Sumpah! adeiii

Mama Zharfan said...

nak kena cari teman tu hehehe

Solihin Zubir said...

sy plak time cuti skolah ni lg bertambah bz.. huhu..

Kalamhati said...

>>Isza: huhu sekolah lg isnin ye?majlis anugerah ek..


>>whitecappuccino: whaa meh sini lak tolong kilatkan bilik air umah akak..hihi


>>Hariz: huhu ramai yg boring arini ek..kita serupaaa..hehe


>>Mama Zharfan: huhu betul tu..kena cepatkan pencarian ni..org UK takde yg kosong ke?hihihi


>>Solihin: ye ke?ada keja kosong utk akak tak?part time..hehehe

mumumeow said...

haha..kucing tu cm x rela jer...meow

Kalamhati said...

>>mumumeow:
hehe mcm bengkerk je kan..ahak