Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, October 9, 2010

SEBALIK TABIR PRE WEDDING DATO' SHEIKH MUSZAPHAR SHUKOR

Berlangsung di Bukit Broga pada 29 September lalu..CandidSyndrome yang dikterajui oleh Bro Saiful Nang berkolaborasi dengan Empayar Kukubesi yang mencetuskan idea yang sangat mengagumkan..


Sementelah saya memang mengagumi Bro Saiful Nang ni..dengan hasil 'tembakan'nya memang superb..Tidak hairan dia menjadi photographer pilihan untuk event besar negara atau luar negara..


Tak hairan la kalau kos penggambaran pun mencecah puluhan ribu..huhu kalau anda masuk ke laman rasmi Candidsyndrome atau laman rasmi Saiful Nang sendiri, anda boleh lihat hasil karya beliau..


Kalau anda berminat dengan fotografi boleh la jenguk Facebook Saiful Nang..atau Kukubesi Manipulasi..Forum dia pun ada..berkenalan la dulu kat facebook..hehe




Antara gambar-gambar yang saya pinjam dari laman Kukubesi Manipulasi. 


Dua orang kuat yang merealisasikan sesi pre-wed Dr. SMS

Wajah ceria bakal pengantin



Saya suka shot ni!



Kalau nak tengok gambar2 lain..boleh la pegi jenguk kat sini ye..




Apapun, kita nantikan detik bersejarah dalam hidup Dr. SMS dan Dr. Harlina ni esok..101010!!..Liputan sepenuhnya di TV3..Pasti meriah!



16 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kalamhati

terima kasih kongsi info ini..ayukan....suka sangat photografie...satu bidang yang paling mencabar...tapi hasilnya....hanya kita-kita yang tahu

pic kat atas nie..semuanya terbaik..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

opss..
lupa nak kongsi si saiful nang aka kukubesi nie kan...dari bulan 3 ayu dah cuba add fb dia...dukacita sangat...sebab list friend dia dah over...sayang sangat...

idola ayu tau

Kalamhati said...

huhu ye ke..ayu cuba link yg saya bg tu..link saiful yg baru..memang berebut org add dia..

saya byk belajar dari forum dia..ayu search je photoschool..mesti jumpa..

memang btul..org yg minat fotografi je yg tahu..hehe.saya pun dah lama tak menembak ni..kamera duk tersadai je..huhu

KAWAN ANDA said...

gamba diorang sme lawa2,,,dan cool...

http://www.melvister.com/2010/10/tips-blog-loading-lambat.html

zikeryhassan said...

semoga dorang terus kekal bahagia

WAHIDA ALIAS said...

gempak nye wedding dorg ni..
my idol la couple ni..same cocok

Gayahspears said...

wah.. akhirnya bersatu jugak...

cikgu isza said...

wah.. peminat seni rupanya..
:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

suka tengok orang kawin...heheh

Kalamhati said...

>>Wahida: ha'ah bagai piang dibelah dua kan..

Kalamhati said...

>>Gayahspears: Alhamdulillah..kita doakan mereka..=)

Kalamhati said...

>>Isza: bleh la sket2..hehe saya memang minat amik gambo

Kalamhati said...

>>Awe: hehe nak2 kalau pasangan tu hensem dan lawa kan..=p

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh..selain pengantin awe suka tgk hantaran,pelamin, khemah dan susana rumah kawin...

Kalamhati said...

betul tu awe!akak suka gak sbb akak suka amik gambo..

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh..sama lah kak..suka amik dan diamikkan gambr..hehe