Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, October 14, 2010

Nuffnang site: Ada something new!..perasan tak?


Jenguk pakcik Nuffnang tadi cem ada sumting yang berbeza..biasanya kan analytics tu duk memula sekali kan?haa pakcik Nuff dah tambah button 'Getting Started' kat tepi tu lak..Maybe utk lebih memudahkan blogger yang baru register dan juga blogger lama yang belum betul2 faham cara nak letak nuff code..Lagi user friendly la rasanya kot..

Satu lagi 'Edit survey' dan ditukar nama jadi 'Blogger Bio'..Cem bombastik gitu term tu..hehe..Perubahan yang mungkin akan memberi kebaikan kepada kita dan memantapkan lagi pengurusan Nuffnang barangkali..Itu yang kita harapkan..Terima kasih nuffnang keranam menyediakan platform yang mudah untuk para blogger mendapat income selain hanya blogging semata2..

Semoga Nuffnang terus melebarkan sayapnya..dan bertambah advertisers yg letak iklan mereka (bukan bodek ye..ini hakikat..hehe)

9 comments:

azhar said...

yer ker....lps ni nak pi check tgk...

Solihin Zubir said...

nak kena check gak sekarang.. huhu...

Amir Izzat said...

saya dah lihat tadi..memang bagus untuk kita..memudahkan urusan dan dapat tahu lebih banyak..kan?

DKosongLapan said...

bagoih untuk beginner.....

tehr said...

ada perasan sejak beberapa hari lepas
tapi, heran juga, kenapa saya tak klik butang tu
hehehe

cikgu isza said...

saya perasan semalam tapi tak pergi melawat lagi..

Kalamhati said...

>>>azhar, solihin, amir, D08:
memang baguih..senang sket beginner nak blaja..=)


>>>tehr: hehe tidak terbuka pintu hati utk klik..hik!


>>>isza: hehe takpe..ada masa isza wat lawatan smbil belajaq..=D

Jejaka Terhangat said...

prasan dari semalam..bagus la..utk beginner tak payah kite susah2 terangkan camne nak install nuffnang..dia dah buat guideline..Nuffnang for Dummies..ahaks..

Kalamhati said...

>>>jejaka terhangat: hehe betul2..sokong!=p