Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, October 25, 2010

Mencari identiti blogger yang hilang?

gambar ehsan dari Wan Haryati..=p


Diriku ditag oleh adik comel kita >> Ziela@Simplestzieyla...huhu makanya kena memperkenalkan diri la ye..huhu

Tq Ziela sebab tag akak..hihi malu weh nak introduce diri kat sini..jangan gelak plak tau!hehe serba sedikit tentang diriku ini..Baca jangan tak baca!heee





Ketama 1. Nama saya: dah tau kaan..hehe

2. Lahir pada 29 Oktober 1976..haa tak lama lg dah..sediakan hadiah tau!haha

3. Saya kerja di satu tempat yg memerlukan saya memegang kapur dan marker setiap hari utk menconteng dinding.

4. Saya merupakan lulusan sebuah universiti kat Gombak..mesti dapat agak kaaan..hehe

5. Pengkhususan di universiti adalah bahasa yang kalian baca pada Al-Quran..

6. Saya anak yatim..huhu ayah meninggal pada 24 Oktober 2000..So semalam genap 10 tahun arwah ayah pergi mengadap Ilahi..

7. Saya merupakan anak ke 7 dari 8 orang adik beradik..adik saya ada gak kat alam maya ni..bleh cari kat My Family & Bestfriends tu kalu jumpa..hehehe

8. Asal Kelate sekarang menetap di Quantan (bunyi Arab sikit..hehe)

9. Pernah bertugas di Bumi Kenyalang selama 3 tahun iaitu dari tahun 2005 hingga 2007..

10. Kat sekolah kawan2 panggil Wan..

11. Adik saya panggil saya Kak Chik dan anak2 sedara panggil Cik Tikus..

12. Adeh apa nak tulis lagi..byk bebenor 25 tu..japgi sambung..pk2 dulu..hehe

13. Yang no 12 tu kira masuk list gak la kan..kihkihkih

14. Seorang yg lefthanded.

15. Lebih suka observe dari bercakap kot..ngee

16. Suka kucing tapi tak suka pegang..hehe family sumer tak berapa minat kucing kot sbb mak geli ngan kucing..hehe

17. Tinggal diriku dengan adikku saja yg masih bujang..So sapa yg nak masuk meminang cepat2 hantar proposal ye!hahaha biol dah ni

18. Makanan favourite sudah pasti semua yang boleh dimakan..hehe ku suka makan nasi goreng, tomyam dan segala macam sup dan pedal ayam dalam semua bentuk masakan..kaki ayam suka gak!harharhar

19. Masa kecik pernah jatuh pokok belimbing..

20. Pernah gak jadi superman terbang dari basikal..sebab terlanggar pagar umah orang setelah basikal yg dikayuh dengan lajunya putus brek..lalu koyaklah seluar dan berlubang lutut..huhu

21. Muka nampak garang kalau tak senyum..tapi hati baaiiikk..hehe sebab tu saya suka senyuumm..

22. Suka badminton..masa kat u penah gak la jadi pengutip bulu tangkis ni..hehe

23. Prinsip hidup mudah jer: 'jangan nyusahkan orang..insyaAllah hidup kita pun mudah'

24. Cita-cita nak jadi pensyarah..maybe one sweet day!hehe nak main kejor2 ngan bebudak dulu..

25. Last but not least, saya naaak sangat jadi kaya..sebab saya teringin nak bantu orang2 yang memerlukan..Doakan saya yer!

Sekian saja..serba sedikit tentang diriku ini..yg takde isitmewanya..hehe

6 comments:

eelobor said...

hehehe, baru boleh mengenali diri kak chik

Kalamhati said...

hehehe..=p

Nur Azila Ismail said...

hehe . tq2 :)
same la lefthanded

Kalamhati said...

hehe sama2

cikgu isza said...

ooo kidal.. mesti pandai mate..
:)

Kalamhati said...

>>Isza: hahaha pandaaai sangat..sayalah si kidal yang paling 'terror' mate..saya ni sebaliknya Isza..lebih condong kepada art kot..hehe