Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, October 16, 2010

Hingga ke syurga..


Awak janji jangan tinggalkan saya ye..
Saya perlukan awak..sampai bila-bila..
Saya takde kawan lain dah selain awak..
Susah dan senang kita harungi bersama ye..


Hehe selingan pagi..
Semoga persahabatan dan ukhwah maya ni pun
Akan jadi sesuatu yang bermakna..
Yang mendapat keredhaan Allah..

Tak lupa juga untuk teman2 rapat yang mengenali diri ini..
yang sentiasa menyokong dan dekat di hati ini..
Luv u all!


10 comments:

adwafarahin said...

YUP SMOGA HUBUNGAN KAWAN ALAM MAYA INI AKAN TERUS BERKEKALAN
AMIN..
=)

Kuman Chaos said...

kawan-kawan maya sentiasa menyokong... dari jauh
Kuman "isteri." Entry

alinac lover said...

hepi berkawan yer..hehe

selamat pagi!

fendi_scropio said...

SALAM..TERSENTUH GAN GAMBAR TU

eelobor said...

boleh pakai ker ayat2 tu ek? hihihi

Kalamhati said...

>>>Adwa: insyaAllah adwa..amin


>>>Kuman: kita sama2 support each other mana g termampu..insyaAllah..=)

Kalamhati said...

>>>yon: insyaAllah yon..tq!=)


>>>fendi: huhu touched ek..fendi ni mesti lembut hati orangnya kan..=)


>>>eelobor: kihkihkih boleh koot..=p

Gayahspears said...

salam akak...
semoga kita menjadi kwn rapat akak dunia dan akhirat... amin...
kwn yg baik akan sentiase menegur kesalahan kita.. akak tegurlah Gayah kalo Gayah ade buat salah..hihi

salam,jg diri,hiasi peribadi :)

Kalamhati said...

salam gayah..
insyaAllah..kita sama2 ingat mengingatkan..tegur menegur..gayah pun tegur lah mana2 yg patut..=)

Solihin Zubir said...

aiyooo.. camne laa agaknya rupa anak ayam + kucing.. huhu..