Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, October 22, 2010

Hantu takde muka!Kalau takut jgn tengok..


Dalam bas yg ku naik ni ada hantu takde muka la!hehe ngeri weh tgk..memacam bebdk ni..boring punya pasal..

8 comments:

alinac lover said...

hehe..mcm2 ek diA

DKosongLapan said...

baghu nak takot...teghuih jadi tak takottt

eelobor said...

hehehe, cam gitu rupanya hantu

cikgu isza said...

manusia ni kan.. ada bagusnya juga kalau boring..

boleh jadi kreatif :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sure dia kesejukkan..

bas kan aircorn mengalahkan peti ais

Solihin Zubir said...

ahahhaa... siyot je...

Qaseh said...

mcm2 ada...utk keseronokan dan hiburan semata2

Kalamhati said...

>>Yong: hehe anak murid yg ni memang lucu sket..dan memang rapat dgn semua cikgu..sbb dia rajin bantu cikgu..

>>D08: hehe tajuk entry kemain gempak kan..ampun!gurau2 je..mesti masa nk baca tu dah sesiap tutup mata..hahaha

>>eelobor: hehehe terpikir plak dia nak wat gitu..siap suruh zipkan sweater dia tu..pastu suruh snapkan gambo..nak tgk rupa dia cemana..tu yg terpk nak share kt blog tu..hehe

>>Isza: betul tu..tetambah bebudak yg tgh nak naik ni..ada2 aje idea kelakar dan kreatif dorang yg wat kita tak kering gusi..

>>Sis Ayu: ha'ah sejuk..tu yg dia cari akal mcm2 nak buat ilang sejuk tu..boring pun ye kot..sbb lama ngat perjalanan..


>>Solihin: hahaha solihin mesti excited giler nak tgk kan?hehe gurau2 je tau..hik


>>Qaseh: betul tu..utk suka2 je..=D