Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, October 20, 2010

ChurpChurp pula?


 Anda perasan tak bila buka site Nuffnang ada "Si Burung Bermata Besar" (Big-eyed bird) ni..Haa ku baru je perasan..Apa peranan ChurpChurp ni plak ek?Adik perempuan Inchik Nuffnang ni seperti mana yang dinyatakan di bawah ni la..

"Like Nuffnang, ChurpChurp is also a community which aims to bring avid social media users together. If you enjoy being a part of the Nuffnang community, why not come join our extended family led by the big-eyed bird? We have a feeling most of you Nuffnangers would also be avid users of either Facebook or Twitter, or both, so hop on to www.churpchurp.com and be a part of our sister company!"

Ku dah masuk tengok website Si Mata Besar tu..tapi belum betul2 faham lagi konsep dia..Kalau sesiapa yang dah join bloeh lah share sikit apa yang patut utk menambah pengetahuan ku dan blogger lain..

Semua pemegang akaun Nuffnang patut join ke cemana?Nanti ku nak study betul2..Anda pun jemput la intai Si Mata Besar yang comel itu..hehe


Ni lah ghope laman Cik ChurpChurp


Rasa macam ok kot kalau kita join kan..membantu meningkatkan prestasi blog..hehe betulkan?


7 comments:

cikgu isza said...

ooo.. tak belek lagi..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hah!!

alamak...betul-betul tak tahu..
tq...

DKosongLapan said...

dah tengok...tapi tak beghape gemo ...sebab kene ade akaun pesbuk dengan twitter.....tak gemo....

eelobor said...

tak sempat la nak belajar byk2 pasal nuff nie. letak kt blog pun cuma sekadar letak & tak study pun. lantak lah kan.....

Gayahspears said...

lame tak bukak nuffnang.. ade ka :( gayah baru tau akak :(

Sharinginfoz said...

bagus juga churpchurp ni

Kalamhati said...

>>Isza: saya pun belek2 sket je semalam..


>>Sis Ayu: nnt sis explore la ye..hehe pahtu share balik..


>>D08: mike takde akaun pesbuk ek..hehe awok ade dua2 tp twitter tu awok jaghang gune..awok tak beghape gheti..


>>eelobor: hehehe janji ada yg masyuk kan..

>>gayah: hehe tawun depan je la gayah baca..wakekeke guwau je


>>Sharinginfoz: akak tak tahu ngat..penah gak dgr nama dia kt blogged.my tapi tak amik pot sbb ngatkan dia mcm innity or mangga yg tak bleh campo ngan nuff