Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, September 6, 2010

Peringatan Untuk Kita..

Info ni ku dapat dari emel yg di forward oleh my fren..Ku kongsikan kat sini lak..untuk manfaat bersama..Sharing is Caring..


Pe rasional nya ek..sapa tau?


Hmm ku selalu charge hp letak dekat2..


Yang suka dengar muzik kt hp..better kurangkan ni..


Yang ni penting..sangat bahaya..huhu


Hanya berkongsi fakta yg ku dapat..sejauh mana benarnya..wallahu a'lam..
Tapi kena ambil kira gak ni..sebab banyak dah kita dengar fakta kesihatan tentang
bahayanya radiation dari handphone yang merupakan penyumbang
kepada risiko barah otak..
Tak salah kalau kita lebih berhati-hati kan..
Mencegah itu lebih baik dari mengubati..

2 comments:

Misz Sephia said...

pernah terbaca teori ni dan pun x pasti kebenarannya.

Kalamhati said...

kena cari gali fact tentang ni lg ni..=)