Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, March 23, 2011

DI REMANG SENJA..


Kebetulan pulak masa shoot tu ada miss comet kapal teghobang melintas..pemandangan ni dirakam
sewaktu berhenti sekejap untuk solat di akhir waktu masa balik dari kampung Sabtu lepas..
Macam biasa la..diriku fail bab edit mengedit ni..Jadi, sempoi2 jela..huhu

Ikh!sebut pasal miss comet, teringat lak cerita miss comet masa zaman muda2 dulu..Ingat tak cerita sorang budak perempuan dengan tongkat bintang yang mempunyai kuasa ajaib dia tu..suka tengok cerita tu dulu..Cuba tengok kat bawah ni..hehehe plink!plink!


(sumber dari Google)

8 comments:

YAYA AZURA said...

rindu pulak dgn cite miss comet tu..huhu..

♥ manje ♥ said...

miss comet yg popular satu tika dulu sume 'wish' dipenuhi =) ~

Rina Rossoneri said...

huhhh kita xpnah tgk ponn.
kalo pasal komet ni teringat kuch kuch hota hai..mwahahah

DKosongLapan said...

mabeles gambo mike Yong...... kene sangat le....remang senja tu tambah dengan asap kapeiteghobang tu.....memang cantek.....

mommylavender said...

original cantik tu tak payah edit2 lagi...mommy pun tak tai sal comet tu~ ketinggalan ketapi mommy ni~hee

Siti Fatimah Fuzz said...

awk follower saya yang ke 200....thanks coz follow me....
http://eimah2328.blogspot.com/2011/03/follower-yang-ke-200.html

KhaiZa said...

nice pic

eelobor said...

acak teh kelik kappom